Aanbevelingen

Juanita heeft het vermogen om goed aan te sluiten bij wat iemand nodig heeft. Ze kan veel verschillende technieken toepassen en sluit daarmee aan bij je hulpvraag. Ze zoekt daarbij naar de diepere oorzaak en dat alles op een heel prettige, warme manier. Ze heeft mij enorm geholpen door/bij het vinden van mijn kerntoestand.

Maaike

Tell what you practice, practice what you preach! Dit geldt zeker voor Juanita! Zij is een bevlogen coach die aan de hand van haar levenservaring, leefstijl en doortastende en plezierige wijze van coachen anderen weet te inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Er zijn weinig coaches die je met zoveel plezier op je eigen interne reis weten mee te nemen.

Maja

Juanita is een betrokken en betrouwbare coach. De manier waarop ze te werk gaat, heb ik als erg fijn ervaren. Ze stelt je met haar warme, sprankelende persoonlijkheid op je gemak. Ze luistert goed naar je, laat je bij je gevoel komen en stelt de juiste vragen die je aan het denken zetten. Ik ben haar heel dankbaar voor het proces en alles wat de coaching me heeft opgeleverd. Kernwoorden die Juanita als coach voor mij typeren; liefdevol, doortastend, positief en betrokken.

Hanneke

Juanita gaat oordeelloos en met warme belangstelling de coaching in. Zij straalt rust uit, weet de juiste vragen te stellen (scherpzinnig), zodat je in staat bent om gedachten te ordenen, nieuwe inzichten te verwerven en zelf tot oplossingen te komen. Lief, fijn en warm mens! 

Saskia